De ce este acum cel mai bun moment pentru a te alatura echipei Avon

Voturi+2
Voturi+2

Oricine se poate înscrie pentru a deveni reprezentant Avon și este foarte simplu să te alături echipei Avon. În plus, înregistrarea este gratuită pentru toți. Puteți începe să vindeți produsele Avon imediat, crează-ți un profil gratuit și distribuie broșura ta online prietenilor, rudelor sau vecinilor.

Alătură-te echipei Avon Romania

alatura-te echipei avon

Vinde produse cosmetice Avon de acasă

Vânzarea de produse cosmetice Avon este o oportunitate extraordinară de a lucra de acasă în zilele noastre și de a face un ban în plus sau pentru achitarea cosmeticelor pentru uz personal . Vei avea un program flexibil și vei putea alege când și cât timp dorești să lucrezi. Dacă ești o persoană mai timidă și își este greu să intrii în contact fizic cu oamenii, poți lucra online și poți comunica cu clienții tăi prin telefon. Altfel spus, poți vinde produsele cosmetice Avon din confortul propriei case, iar potențialul de venit este nelimitat, totul depinde de implicarea ta.

Câștigă un ban în plus în timpul tău disponibil

Ți-a fost redus programul de lucru? Iei o pauză de la birou? Sau poate căuți doar o modalitate de a avea un venit suplimentar ? Vânzarea produselor cosmetice avon Avon este o modalitate fantastică de a suplimenta veniturile familiei. Poți lucra cât de mult sau cât de puțin dorești, până când obiectivele tale sunt îndeplinite. Câștigurile tale pot fi între 15-40% din valoarea comenzilor.

Beneficile unui Reprezentant Avon

Vei avea privilegii speciale ca nou Reprezentant Avon, cum ar fi reduceri la produse, șanse de a câștiga bonusuri în numerar suplimentare și cadouri gratuite. În plus, vei avea acces în premieră la produse și informații, ceea ce te va ajuta să atragi noi vânzări și clienți. De asemenea, vei putea participa la Atelierele de Frumusete organizate doar pentru Reprezentații Avon și multe altele.

Beneficii Reprezentanti AVON
*Produse cu titlu de prezentare, pot suferii modificari in functie de stocuri

Socializare în permanență

Vorbește cu clientele tale. Vânzarea directă îți permite să personalizezi experiența fiecărui client, ajutându-te în același timp să îți personalizezi stilul de vânzare. Sunăți clientul dacă are întrebări despre produse, frumusețe sau îngrijirea pielii și oferiți-i produsele care ar fi perfecte pentru el.

Susține familie prin vânzarea de produse Avon

Vânzarea de produse cosmetice Avon poate fi o slujbă cu normă întreagă pentru unii. Câștigă suficienți bani pentru a-ți întreține familia și foloște-te de programul flexibil pentru a petrece timp de calitate alături de familie. Mulți dintre reprezentanți s-au alăturat echipei Avon pentru a putea petrece mai mult timp cu familia acasă.

Daca totusi ai nelămuriri, nu ezita să ne contactezi la unul din numerele de telefon: 07688830450736133353 . Vezi ultimele promotii pentru Clientii si Reprezentantii noi AICI !

Reprezentant Avon -Inscriere Reprezentant Avon - Inscriere Gratuita
Logo
Shopping cart