Apa de Parfum Incadessence Soleil

Voturi+1
Voturi+1

Astăzi vreau să-ți prezint noul parfum Incadessence Soleil. Acest parfum este conceput pentru zilele de vară și ea are o aromă radiantă solară. Mă bucur să-ți împărtășesc faptul că Incadessence Soleil conține o moleculă unică care oferă un efect suculent. Parfumul conține note de Magnolie, Osmanthus Chinezesc, esență de lămâie și mandarină. Pulverizează parfumul pe pielea exfoliată, în acest fel parfumul va interacționa direct cu PH-ul pielii tale. Recomandarea mea este gelul de duș abraziv de la Planet Spa cu extract de Ceai verde Chinezesc.

Apa de Parfum Incadessence Soleil

Parfumul Incandessence Soleil face parte din categoria Floral Fructata. Dacă vrei să-ți creezi un parfum unic, dar în care să ai și o notă vanilată, îți recomand să Combini 2 Parfumuri Far Away Aurora, dar și Incadessence Soleil, o să obții o aromă personalizată unică, așa cum ești tu. Poartă vara pe pielea ta cu Incadessence Soleil.

Dacă ți-a placut acest articol despre Apa de Parfum Incadessence Soleil, citește si Masca Anew CopperApa micelara Cannabis SativaLip Gloss Nourishing Shine sau Totul despre ingrijirea parului. Dacă vrei sa cumperi produsele cu reducere, creează cont AICI.

Inscriere Avon Gratuita, Reduceri intre 15-40%, Cadouri si Livrare Gratuita
Logo

V-ați abonat cu succes la newsletter

S-a produs o eroare în timpul încercării de a vă trimite cererea. Vă rugăm să încercați din nou.

Shopping cart

Creează-ți cont și în 2-3 zile lucrătoare ai Brosura Avon Gratis acasă + Cadou un Ruj la prima comandă de minim 160 lei!

CREEAZĂ-ȚI CONT AICI
×