Apa de parfum Premiere Luxe revine în broșura Avon

Voturi+2
Voturi+2

Dragi doamne și domnișoare, avem o veste minunată pentru voi! Parfumul vostru preferat, Premiere Luxe de la Avon, revine în broșura începând cu Campania 8 din 2023.

premiere luxe

Imaginează-ți o combinație divină de magnolie, iasomie și gardenie, care persistă delicat pe pielea ta timp de 8 ore. Acest parfum ademenitor se joacă într-un dans subtil între senzualitatea notelor florale și căldura hipnotizantă a lemnului de santal. Este compoziția perfectă care te face să strălucești și să atragi toate privirile.

Și avem vesti și mai bune! În această campanie, Premiere Luxe vine cu o ofertă irezistibilă. O poți achiziționa pentru doar 109 lei, iar dacă îți dorești să împarți bucuria acestui parfum cu o prietenă, poți lua două la prețul special de 150 lei. Un prilej minunat de a împărtăși magia acestui parfum cu cineva drag.

Știm că timpul este prețios, de aceea ne-am asigurat că procesul de comandă este cât se poate de simplu. Te poți înregistra pe site-ul Avon sau ne poți contacta direct pe WhatsApp. E așa de simplu!

Nu rata ocazia de a adăuga o notă de lux în fiecare zi cu Premiere Luxe de la Avon. Te așteptăm cu drag să descoperi și alte surprize în broșura noastră!

Inscriere Avon Gratuita, Reduceri intre 15-40%, Cadouri si Livrare Gratuita
Logo
Shopping cart

Creează-ți cont și în 2-3 zile lucrătoare ai Brosura Avon Gratis acasă + Cadou un Ruj la prima comandă de minim 160 lei!

CREEAZĂ-ȚI CONT AICI
×