Creioanele de ochi retractabile Glimmerstick

Voturi+1
Voturi+1

Astăzi la produsul Săptămânii, aș vrea să-ți prezint creioanele de ochi din Glimmerstick. Acestea au devenit și mai bune, au o formulă îmbunătățită care conține ulei de semințe de măceș și vitamina E pentru a se trasa aproape singure și nu necesită ascuțitoare. Creioanele retractabile sunt disponibile în multe nuanțe și 2 texturi.

 Creioanele de ochi retractabile Glimmerstick

 Creioanele de ochi retractabile Glimmerstick

Textură cremoasă și textură strălucitoare. Creioanele sunt perfecte atât pentru machiajele de zi, cât și pentru machiajele de seară. Formula unică este rezistentă până la 16 ore, pentru ca tu să uiți de retușuri. Creioanele retractabile Diamond conțin particule strălucitoare care îți pun în evidență ochii și te fac să te simți ca pe covorul roșu.

Contur retractabil Glimmerstick Diamond
Contur retractabil de ochi Glimmerstick

Trasează o linie pe pleoapă, începând din colțul intern al ochilor. Dacă vrei efectul acela de cat eye extinde linia către colțul extern al ochilor. Poți aplica și pe toată pleoapa mobilă, în felul acesta ai creat baza perfectă pentru machiajul smokey.

Completează look-ul tău cu una dintre paletele de farduri din portofoliul avon și cu rujul ultra preferat. Îndepărtează cu ușurință machiajul ochilor folosind un produs special. Îți recomand demachiantul, Avon True.

Dacă ți-a placut acest articol despre Creioanele de ochi retractabile Glimmerstick, citește și Produsele Avon Care pentru ten,  Senses Flamingo Sunset by Avon , De ce sa te alaturi echipei Avon sau Crema Anew cu vitamina C. Dacă vrei sa cumperi produsele cu reducere, creează cont AICI.

Inscriere Avon Gratuita, Reduceri intre 15-40%, Cadouri si Livrare Gratuita
Logo

V-ați abonat cu succes la newsletter

S-a produs o eroare în timpul încercării de a vă trimite cererea. Vă rugăm să încercați din nou.

Shopping cart

Creează-ți cont și în 2-3 zile lucrătoare ai Brosura Avon Gratis acasă + Cadou un Ruj la prima comandă de minim 160 lei!

CREEAZĂ-ȚI CONT AICI
×