Crema Anew cu vitamina C – Produsul Săptamânii Avon

Voturi0
Voturi0

Astăzi la produsul săptămânii, aș vrea să-ți prezint crema Anew cu Vitamina C și protecție solară. Când soarele răsare folosim ANEW cu protecție solară pentru hidratare. Nou în portofoliul AVON pentru îngrijirea tenului. Cremă hidratantă cu vitamina C și SPF 50.

Crema Anew cu Vitamina c

crema anew cu vitamina c

Știai că vitamina C poate fi folosită pe tot parcursul anului, însă primăvara și vara acționează ca un adevărat scut protector împotriva radicalilor liberi. Crema ANEW protejează pielea și are o textură mată perfectă pentru a fi aplicată înainte de machiaj. Are ingrediente hidratante, cum ar fi glicerina și este testată dermatologic.

Potrivită pentru toate tipurile de ten și toate vârstele și se aplică dimineața pe pielea curată și uscată. Pentru super rezultate și o rutină completă, combină și cu celelalte produse din gama cu vitamina C, Serul cu vitamina C, dar și tonerul pentru luminozitate.

Pentru a îndepărta celulele moarte și a lupta împotriva petelor pigmentare, aplică o dată sau de 2 ori pe săptămână și scrubul cu vitamina C. Dacă și tu îți dorești să-ți protejezi tenul în sezonul cald și îți dorești să ai mai puține linii fine și pete pigmentare, crema cu vitamina C este perfectă pentru tine. Ai grijă de pielea ta și stai aproape pentru mai multe produse recomandate în secțiunea de blog.

Dacă vrei să cumperi aceste produse cu reducere, înscrie-te ca Reprezentant și ai doar de câștigat! Înscrie-te Aici Acum

Inscriere Avon Gratuita, Reduceri intre 15-40%, Cadouri si Livrare Gratuita
Logo
Shopping cart

Creează-ți cont și în 2-3 zile lucrătoare ai Brosura Avon Gratis acasă + Cadou un Ruj la prima comandă de minim 160 lei!

CREEAZĂ-ȚI CONT AICI
×