Cum imi fac un cont de Reprezentant Avon ?

Voturi+1
Voturi+1

Pentru a-ți face un cont de reprezentant Avon, urmează acești pași:

  1. Viziteaza site-ul Avon: Accesează site-ul oficial al Avon Aici și caută opțiunea „Înregistrează-te”.
  2. Completează formularul de înscriere: Completează formularul de înscriere de la „Creează-ți cont” cu informațiile necesare, cum ar fi numele, adresa si datele de contact
  3. Validează-ți contul prin sms-ul primit pe telefon, setând o parolă
  4. Instalează aplicația Avon On, prin această aplicație îți poți plasa simplu și ușor comenzile tale + ai Livrare Gratuită în primele 3 campanii la comenzile de peste 160 lei
  5. Alege un „kit de start”: Pentru a-ți începe activitatea. Alege un set de broșuri(nr lor diferă) care se potrivește cel mai bine nevoilor tale + monstre pentru diferite produse. Poți să te folosești și de broșura online disponibilă în aplicația Avon On pentru a o distribui prietenilor care ulterior îți vor trimite comenzi.
  6. Finalizează comanda: Dupa ce ai completat formularul de înscriere și ai ales setul de brosuri sau direct ai adaugat în coș produsele preferate, vei fi direcționat către pagina de plată unde ai posibilitatea de a plăti online cu cardul sau ramburs la curier ori Easybox.
  7.  Liderul tău Avon te va contacta pentru a vă cunoaște și pentru a te ajuta in permanență în creșterea ta ca Reprezentant Avon. Numerele de telefon ale Liderului tău sunt 0768883045(doar WhatsApp)

Este important să citești și să ințelegi toți termenii și condițiile înainte de a-ți face un cont de reprezentant Avon. Acest lucru te va ajuta să întelegi drepturile și responsabilitățile tale ca reprezentant Avon. Nu uita să vizitezi sectiunea de Oferte Avon.

Inscriere Avon Gratuita, Reduceri intre 15-40%, Cadouri si Livrare Gratuita
Logo
Shopping cart

Creează-ți cont și în 2-3 zile lucrătoare ai Brosura Avon Gratis acasă + Cadou un Ruj la prima comandă de minim 160 lei!

CREEAZĂ-ȚI CONT AICI
×