Ser Supreme Oils și gama de produse Supreme Oils

Voturi+1
Voturi+1

Astăzi discutăm despre îngrijirea părului cu noul ser tratament Supreme Oils. Indiferent dacă părul tău este scurt, mediu sau lung sau dacă are tendință de îngrășare. Este uscat sau mixt, ai nevoie de un produs de îngrijire pentru vârfuri, pentru că acestea au tendință de deshidratare. Serul tratament Supreme Oils conține 5 uleiuri prețioase pentru un păr sănătos care radiază de fericire.

Ser Supreme Oils

Supreme Oils

Care sunt beneficiile acestui produs? Părul este hrănit din interior, ușor de descurcat și mult mai strălucitor. Aplică o cantitate mică pe părul umed sau uscat și aranjează după cum îți place. Nu uita că ai cele mai bune rezultate dacă folosești toată gama Supreme Oils, șampon, balsam și mască.

Aplicați serul de la jumătatea părului în jos și evită să ating scalpul. Stiai că dacă ai un păr predispus la rupere, este indicat să folosești față de pernă din mătase sau satin. Ai grijă de părul tău este simbolul feminității.

Dacă ți-a placut acest articol despre  Ser Supreme Oils, citește si Masca Anew CopperApa de Parfum Incadessence Soleil sau Totul despre ingrijirea parului. Dacă vrei sa cumperi produsele cu reducere, creează cont AICI.

Inscriere Avon Gratuita, Reduceri intre 15-40%, Cadouri si Livrare Gratuita
Logo

V-ați abonat cu succes la newsletter

S-a produs o eroare în timpul încercării de a vă trimite cererea. Vă rugăm să încercați din nou.

Shopping cart

Creează-ți cont și în 2-3 zile lucrătoare ai Brosura Avon Gratis acasă + Cadou un Ruj la prima comandă de minim 160 lei!

CREEAZĂ-ȚI CONT AICI
×