Lip Gloss Nourishing Shine și Rujul Ultra Shimmer

Voturi+2
Voturi+2

Astăzi aș vrea să-ți prezint în noul ruj Ultra Shimmer dar și luciul de buze Nourishing Shine. Noul ruj strălucitor din colecția ta preferată, Ultrashimmer. 10 nuanțe în culori strălucitoare cu pigmenți care reflectă lumina. Rujuri perfecte pentru un machiaj de zi sau de seară. Formula mătăsoasă și hidratantă acoperă buzele cu o culoare intensă .

Lip Gloss Nourishing Shine și Rujul Ultra Shimmer

Aplică pe buze din centru către colțurile externe. Cuvintele Luciu de buze au fost cele mai căutate cuvinte în anul 2021 în Google. Asta înseamnă că femeile doresc ca machiajul buzelor să arate mătăsos. Machiajul buzelor tale poate să fie iluminator, cremos sau strălucitor folosind noile luciuri de buze Nourishing Shine. 3 Finisaje diferite cu textură Nelipicioasă, îmbogățită cu Vitamina E, dar și ulei de cocos și ulei de jojoba.

Poți să le aplici direct pe buze sau peste rujul preferat. Folosește vârful Pensulei pentru a defini conturul, fără a mai fi nevoie să apelezi la un creion de buze. Pentru un efect holografic ai libertatea de a combina texturile, aplică prima dată un luciu cremos și peste un luciu strălucitor. Alege în fiecare zi să strălucești.

Dacă ți-a placut acest articol despre Lip Gloss Nourishing Shine și Rujul Ultra Shimmer, citește si Masca Anew CopperApa micelara Cannabis Sativa sau Totul despre ingrijirea parului. Dacă vrei sa cumperi produsele cu reducere, creează cont AICI.

Inscriere Avon Gratuita, Reduceri intre 15-40%, Cadouri si Livrare Gratuita
Logo
Shopping cart

Creează-ți cont și în 2-3 zile lucrătoare ai Brosura Avon Gratis acasă + Cadou un Ruj la prima comandă de minim 160 lei!

CREEAZĂ-ȚI CONT AICI
×