Cele mai apreciate si cautate parfumuri dama – Top 5

Voturi+1
Voturi+1

Bine ai venit în lumea magică Avon, locul in care găsești cele mai căutate și apreciate parfumuri dama. Dacă ai nevoie de un cadou de Ziua Mamei, ziua Iubitei, alegerea parfumului pentru tine și nu numai, care să impresioneze încă de la primul puff, nimic nu se compară cu o sticlă de apă de parfum de calitate și cu miros intens. Dar cum găsești parfumul perfect printre multele opțiuni tentante și încântătoare?

parfumuri dama

De la floral și până la ușor și proaspăt, am selectat cele mai bine vândute parfumuri dama pentru ca tu să alegi mai ușor. Cu selecții de la Today, Far Away, Incandessence, Attraction și Eve Prive, cu siguranță vei găsi mai jos parfumul tău perfect.

Top 5 parfumuri dama

Alegerea parfumului care vă caracterizează este similară cu găsirea partenerului potrivit: Este puțin probabil să știi exact ceea ce cauți până când îl găsești. La urma urmei, în orice relație bună ai standarde, nu-i așa? Poate că sunteți în căutarea a ceva anume, cum ar fi ceva lemnos și întunecat, ceva floral sau ceva ușor și aerisit. Poate că ai în minte o anumită locație pe care ai vrea ca mirosul tău să o evoce: plimbări îndelungate de-a lungul falezei mării negre sau urcarea într-un Uber după o noapte de distracție la Nuba, Neversea sau Electric Castle ? Toate aceste elemente pot fi resimțite prin intermediul simțului olfactiv.

Apa de parfum pentru ea Today

Unul din cele mai căutate parfumuri este Apa de parfum Today. O apă de parfum florală cu aromele intense și încântătoare de frezie, trandafir și mosc. Întoarce toate privirile cu Apa de Parfum pentru ea Today.

Apa de parfum Eve Prive

Lansat recent dar și foarte apreciat în același timp, este parfumul Eve Prive. Un parfum ce conține o formulă specială ce face ca parfumul sa fie unic. Doar pentru tine ! Un parfum ce se adaptează pielii, devenind unic pentru fiecare persoană care-l poartă.

Apa de parfum Far Away

Apa de parfum Far Away

Apa de parfum Far Away face parte din categoria florală si are ca note principale: portocală, nucă de cocos, iasomie, trandafir și chihlimbar

Apa de parfum Avon Attraction pentru Ea

Apa de parfum Avon Attraction

Apa de parfum Avon Attraction, un parfum din categoria floral-lemnoasă cu note principale de: coacăze, mosc, ambră vanilată. O aromă specială perfectă seara la evenimentele speciale de peste an.e produs

Apa de toaleta Pur Blanca

Apa-de-toaleta-Pur-Blanca

Terminăm cu ceva special din categoria proaspat-florala, Apa de toaleta Pur Blanca cu aroma delicata de frezie alba proaspata si menta de apa.

Care este diferenta dintre Apa de Parfum si Apa De Toaleta ?

Alegerea unui parfum este o chestiune foarte personală, care implică stabilirea unei noi semnături olfactive, urmată de alegerea dintre Apa Parfum și Apa De Toaletă. Dar care este diferența?

Care este diferenta dintre Apa de Parfum si Apa De Toaleta ?

Principala diferență între o Apa de Parfum și Apa de Toaletă este concentrația de ulei de parfum prezent, care joacă un rol foarte important în ceea ce privește durata de viață a parfumului. O apă de toaletă conține de obicei în jur de 8-15% ulei de parfum, care durează aproximativ 4-6 ore, în comparație cu o apă de parfum care conține de obicei 15-30% și poate dura până la 8-10 ore. Apa de Parfum va conține, de obicei, molecule mai grele sau note de parfum care sunt mai puternice și mai îndrăznețe pentru nas, ceea ce îmbunătățește longevitatea parfumului.

Aceasta este povestea ta de dragoste pentru parfumuri. Să nu te mulțumești niciodată, alege ce îți place. Dacă ți-a placut acest articol despre Cele mai apreciate și cautate parfumuri dama, citește și Creioanele de ochi retractabile Glimmerstick, Senses Flamingo Sunset by Avon , De ce sa te alaturi echipei Avon sau Crema Anew cu vitamina CDacă vrei sa cumperi produsele cu reducere, creează cont AICI.

Reprezentant Avon -Inscriere Reprezentant Avon - Inscriere Gratuita
Logo
Shopping cart