Ser Anew Power Serum la ofertă în campania 8

Voturi+2
Voturi+2

Dragi doamne și domnișoare, avem o veste extraordinară pentru voi! În campania 8/2023, Avon a pregătit o ofertă specială pentru a vă răsfăța cu un produs revoluționar: Serul Anew Power cu Protinol. Un adevărat elixir al tinereții, acum la un preț special de doar 69 de lei, la comandarea oricărui alt produs din broșură.

Ser Anew Power Serum

Știu că vă doriți o piele care să radieze de tinerețe și prospețime, iar acest ser vă oferă exact acest lucru. Anew Power Serum nu este doar un simplu produs cosmetic, este un adevărat aliat în lupta cu timpul. În doar 7 zile, acesta inversează 7 semne ale îmbătrânirii. Ați auzit bine, doamnelor! Este ca și cum am da timpul înapoi.

Cu Anew Power Serum, liniile fine se estompează, pielea își recapătă fermitatea și devine vizibil mai netedă. Strălucirea naturală a tenului este redată, porii sunt minimizați, iar pielea se simte mai puternică. În plus, reziliența pielii crește, semn al unei îngrijiri complete și eficiente.

Ce face ca acest ser să fie atât de special? Ei bine, secretul său constă în Protinol, un ingredient revoluționar care ajută la creșterea colagenului de tip 1 și mai ales a colagenului de tip 3 în piele, acesta din urmă fiind regăsit doar în pielea bebelușilor. Protinolul aduce raportul colagenului din piele la valoarea ideală, pentru un aspect tânăr și sănătos.

Comandarea produsului este extrem de simplă. Dacă aveți deja un cont pe site-ul Avon, puteți plasa comanda direct de acolo. Dacă nu, nu trebuie să vă faceți griji! Puteți să vă creați un cont sau puteți comanda direct prin Whatsapp.

Vă invităm să vă răsfățați cu Serul Anew Power cu Protinol de la Avon, pentru a vă bucura de un ten tânăr, radiant și plin de vitalitate. Așa că, doamnelor, nu ezitați! Alegeți tinerețea și strălucirea cu Anew Power Serum.

Dacă ti-a plăcut acest articol, nu uita să ne urmărești pe Facebook și să vizitezi secțiunea de Reduceri si Promotii pentru a prinde cele mai bune reduceri la seturi de produse cosmetice.

Inscriere Avon Gratuita, Reduceri intre 15-40%, Cadouri si Livrare Gratuita
Logo
Shopping cart

Creează-ți cont și în 2-3 zile lucrătoare ai Brosura Avon Gratis acasă + Cadou un Ruj la prima comandă de minim 160 lei!

CREEAZĂ-ȚI CONT AICI
×